DATE

2000

STATUS

Completed

CUSTOMER

Private

Villa in Ostuni

with Cosimo Cardone
Ostuni (BR) – Italy

Description

This villa, inserted within the “Valley of the Olives” that slopes downward, from Ostuni towards the sea, confronts the issue of the reuse of a “lamia”, a characteristic rural structure, integrated here with stereometric volumes, coloured white and blue.
The interiors combine traditional materials (local stone and plaster on masonry) with panels in natural aluminium, used to qualify the technical elements of the house and its fixed and moveable furnishings.

StudioTransit

Il sito utilizza solo cookie tecnici. Tramite il sito sono installati cookie di terze parti (tecnici e profilanti). Chiudendo il banner, continuando la navigazione o scrollando la pagina l'utente accetta l'utilizzo di tutti i cookie. Per maggiori informazioni

Il sito utilizza solo cookie tecnici. Tramite il sito sono installati cookie di terze parti (tecnici e profilanti). Chiudendo il banner, continuando la navigazione o scrollando la pagina l’utente accetta l’utilizzo di tutti i cookie.

Chiudi